Legal 500 отличи Андрей Делчев и партньори като първокласна кантора

Legal 500 отличи Андрей Делчев и партньори като първокласна кантора

23.04.2020
Legal 500 отличи Андрей Делчев и партньори като първокласна кантора

Годишната класация на престижната оценителна компания Legal 500 потвърди водещото място на Андрей Делчев и партньори – Евролекс сред правните кантори в България. Според оценителите адвокатското дружество предоставя първокласни услуги на клиентите си, като са отличени постижения в сферата на недвижимите имоти, строителството и транспорта. Анализаторите специално отбелязват постиженията на АД&П в секторите  енергетика, търговия, банки и финанси, медии и телекомуникации, заради успешно управлявани проекти през 2019 г. Не са изненада и водещите за поредна година позиции на кантората в съдебни и арбитражни спорове и европейското право.

Legal 500 е международна компания, която от 33 години следи и проучва пазара на юридически услуги в света. Ежегодно Legal 500 публикува класация на канторите и правните консултанти в над 150 юрисдикции. Дори само попадането в нея е признание за високото качество на услугите на адвокатските дружества, а класирането на челни места е доказателство за извънредни постижения.

Андрей Делчев и партньори е отличена и в ежегодната класация на друга международна оценителна агенция - Chambers & Partners.

 

Други Новини